Despre mine și despre ce scriu aici

20160611_150221Scriu cu curaj despre spirit, scriu cu curaj despre lume, scriu cu curaj despre mine, iar când nu mai am acest curaj, mă ascund după versuri și imagini din cuvinte.

Eu vorbesc în esență despre ce văd cu ochii spiritului. În această rubrică mi-am propus să abordez teme spirituale și datorez acest lucru în totalitate influenței filosofiei de viață și indicațiilor esoterice ale lui Rudolf Steiner, precum și întâlnirii mele personale cu antroposofia și lucrul biografic, prin oameni minunați care continuă să mă inspire. Eu vorbesc în esență pentru că nu mai bâjbâi pe sute de căi, eu mi-am găsit propria cale. Deși această influență se poate vedea lesne în tot ceea ce scriu, consider benefică pentru cititor o separare a lucrurilor. Pe antroposoful Alexandra îl veți găsi deci sub categoria în Esență.

Eu vorbesc în prezență când mi-am deschis ochii către lume și o văd fie din calitate de martor, fie din calitate de actor implicat în evenimente. În prezență, eu văd cu ochii lumii. Capacitatea analitică a lucrurilor mi se trage din obiceiurile proaste ale sociologului care se ocupă de procese organizaționale. În Prezență o veți găsi pe acea Alexandra preocupată de procese sociale.

Eu vorbesc în transformare despre mine, pentru că eu sunt mereu în transformare. Aici îmi deșert sufletul și tot de aici mi-l și adun. În Transformare o veți întâlni pe Alexandra în preocuparea ei biografică pentru procesele sufletești. Un fel de jurnal din care lipsesc file…

Eu vorbesc în versuri când nu ar trebui să vorbesc, dar nu pot să tac și o fac zugrăvind imagini cu cuvinte alese. Nu mă interesează să scriu frumos, ci să mă vindec, să conștientizez, să exprim. Dacă acest proces autoterapeutic îi inspiră și pe alții în propriile lor procese sufletești, eu sunt fericită.

Ce ar trebui să mai știți:

  • Nu simt nevoia să deschid pe blog comentariile pentru articole.
  • Mă găsiți și pe FB și despicăm acolo subiectele.
Reclame